UTRINKI S TEHNIŠKEGA DNEVA – SVET POKLICEV

  Edita:

Najprej je naša skupina obiskala lekarno, kjer nam je prijazna gospa farmacevtka predstavila svoj poklic. Po uvodni besedi v ‘oficini’ nas je popeljala v ozadje, ki nam je ostalim nepoznan. Tako smo videli prostor, kjer hranijo zdravila in sanitetni material, prostor, kjer pripravljajo razna mazila in praške ter del, v katerem sprejemajo nove pošiljke. Zanimivo se mi je zdelo, ko smo izvedeli, da bodo vsi recepti za zdravila v prihodnosti napisani v elektronski obliki. Farmacevtka je tudi povedala, da smo ljudje vedno bolj ozaveščeni glede ločevanja starih zdravil.

LEKARNA

Eva:

Po predstavitvi poklica učitelja smo odšli v šolsko knjižnico. Najprej smo si ogledali dva posnetka o poklicu knjižničarja, nato pa nam je gospa Darja povedala še nekaj o svojem poklicu. Seznanila nas je z izobrazbo, ki je potrebna za poklic bibliotekarja. Izvedeli smo še nekaj podrobnosti oziroma zanimivosti o tem poklicu. Potem pa se je čas že približeval koncu, zato smo se poslovili in odšli na Golan, da bi se seznanili z naslednjim poklicem – kozmetični tehnik.

KNJIŽNICA

Rina:

Komaj smo čakali, da pridemo v vrtec. Gospa psihologinja nas je vljudno sprejela in nas povabila v vrčevsko zbornico. Tam nam je vzgojiteljica predstavila svoj poklic in pot do njega. Zelo nam je bilo lepo ob stiku z otroki. Potem smo si ogledali še vrtec in igralnice.

Kindergarten teacher reading to children in library

(Skupno 54 obiskov, današnjih obiskov 1)

Morda vam bo všeč tudi...

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja