KORONA dnevnik

To je moj dnevnik in v tem času je v njem veliko za prebrati …

Vsak večer je isti. Ko pridem od zunaj, se oprham, umijem zobe in grem na kavč. Ko se umije tudi moj bratec, pogledamo Našo malo kliniko in po navadi grem spat šele ob 22. uri. Po navadi oz. med šolskim letom hodim spat ob devetih ali prej. Včasih zelo pogrešam šolo, saj tam vidim svoje prijatelje in meni ljube učitelje. Včasih pa mi je delo od doma všeč, ker lahko delam vsako stvar s svojim tempom. Sploh pa mi je všeč, ker nimamo ocenjevanj (vsaj zaenkrat).

Ko se zbudim (okoli osme ure), pojem zajtrk, si umijem zobe in obraz ter pričnem s šolo. Delam od približno od 9. do 12.30 ure in nato pojem kosilo. Po navadi imam VELIKO za brati, ampak to ni največji problem. Težje je vzeti novo snov oz. prepisovati z računalnika skoraj celo dopoldne. Zgodilo se mi je že tudi, da sem pozabila narediti kakšno malenkost iz prejšnjega tedna in zaradi takih neumnosti imaš lahko kar dosti dela, sploh če ugotoviš, da si nekaj pozabil narediti šele na koncu tedna. No, kje smo ostali …

Ko pojem kosilo, se malo zleknem na kavč. Čez kakšnih petnajst minut, grem vadit violončelo za pol ure. Po vaji sem še malo notri in kaj brskam po telefonu. Tako ali tako je takrat ura približno tri popoldne in ob taki uri grem ven na visečo mrežo jest zmrznjene borovnice, posute s sladkorjem v prahu (ker je zadnje dni zelo vroče in ker trenutno nimamo sladoleda, je to moj nadomestek). Ko pojem, sem zunaj do 19. ali 19.30 (med tem časom grem kdaj pa kdaj na Slivnico z mami in bratcem). Nato pridem notri, pojem večerjo in potem smo spet na začetku.

No, to je moj dnevnik v času korona virusa in zaradi tega si zapomni le eno stvar …

OSTANI DOMA !!!

Ana Mele, 6. d

(Skupno 106 obiskov, današnjih obiskov 1)

Morda vam bo všeč tudi...

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja