ANKETA: Kako boš preživel zimske počitnice?

 

Zimske počinice so že skoraj tu. Po šoli smo povprašali učence, kako nameravajo preživeti ta tako težko pričakovani čas. Pa preberite, kaj so povedali.

 

Amir, 8. r.

Zimske počitnice bom najverjetneje preživel doma. Mogoče bom šel kaj smučat ali si bom ogledal kakšno nogometno tekmo. Mislim, da so počitnice za to, da se spočijemo in da si vzamemo nekaj časa zase.Zimske počitnice imam rad, če je sneg, drugače pa niti ne. Letos sploh ne moremo reči, da so zimske, saj ni snega.Za šolo bom malo pogledal dva dni pred poukom.

 

Nal, 8. r.

Z družino bomo odšli na smučanje na Krvavec za en teden. Za priprave na pouk ponavadi zmanjka časa.

 

Sendy, 4. r.

Takoj ko bom prišla  domov, bom odložila torbo v kot, da me ne bo motila. Šla bom v gozd,  se  družila  s prijatelji, saj ni snega. Ne želim gledati televizije, kot to počno  nekateri. Verjetno bomo tudi kam šli  na sončne dneve. Med počitnicami bom pri  starih  starših, saj starši delajo.

 

Mark, 4. r.

Zimske počitnice  nameravam preživeti pri svojih starih starših, z bratcem, starši in prijatelji. Z babico bom šel v toplice.

 

 

Jaka, 4. r.

Med zimskimi počitnicami bom igral košarko,  bral knjige, gledal TV ter se družil z družino. V Italijo bomo šli na smučanje. Zelo se veselim.

 

Maja, 9. r.

Nameravam biti doma. Mogoče se bom srečala s prijatelji in bomo šli na morje, v Novigrad. Rada imam zimske počitnice, ker ni pouka, imamo čas za počitek. Obiskala bom teto.

 

Tibor, 6. r.

Želim preurediti akvarij, želim kaj izdelati iz papirja pa tudi učiti se bo treba. Če bomo šli kam, se še dogovarjamo.

Lucija, 6. r.

Šli bomo na počitnice na Roglo in tam bomo smučali. Na tem mestu smo bili tudi nedolgo nazaj v šoli v naravi. Rada imam te počitnice,da se končno oddahnem od šole. Obiskala pa bom tudi babico.

 

Za vas pripravile šolske novinarke: Gaja, Ana Marija, Amanda, Samanta.

 

(Skupno 158 obiskov, današnjih obiskov 1)

Morda vam bo všeč tudi...

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja