PETDNEVNO SMUČANJE NA ROGLI

Prvi teden v februarju smo se šestošolci cerkniške osnovne šole odpeljali proti Rogli. Pot je bila z našega konca kar dolga, vendar nas je pričakovanje držalo pokonci.
Ko smo prišli, smo se v naših novih sobah udobno namestili. Nato smo se okrepčali s kosilom. Vse te dni so kuharice in kuharji lepo skrbeli za naše lačne trebuščke. Sledil je počitek in zatem naše prvo smučanje na Rogli. Učitelji so nas preizkusili, kako dobro smučamo in nas nato razvrstili v skupine. Čez teden smo postopoma napredovali in na koncu je bila večina usposobljena za vožnjo po vseh progah.
Dneve smo si popestrili tudi s filmom Poletje v školjki, enim odhodom v telovadnico in obiskom diskoteke. Učiteljice so nam tudi pripravile učne liste, da smo ponavljali snov. Drugače pa smo smučali pet ur na dan in bili smo zelo utrujeni, tako da smo ponoči trdno spali.
Vreme nam je še kar služilo, saj so bile le en dan padavine. Predzadnji dan smo imeli tudi tekmovanje v veleslalomu, tako da smo se zvečer veselili diplom za smučarske uspehe in čistočo sob.
Teden je kar prehitro minil in že nas je pot vodila proti Cerknici.

rogla-zima4

Ernestina Lea, Maja, 6. c

(Skupno 98 obiskov, današnjih obiskov 1)

Morda vam bo všeč tudi...

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja